FESTAT E FUNDVITIT NË SHKODËR, RRITEN ÇMIMET

Afrimi i festave të fundvitit sjell edhe rritjen e çmimit të produkteve për qytetarët shkodranë. Një gjë e tillë pranohet edhe nga ana e tyre teksa pyetën nga Tv Rozafa. Ato thonë se produktet janë shumë të shtrenjta në prag të festave të fundvitit.

Natyrisht një rritje e tillë është e papërballueshme për shumë familje shkodrane.

Lexoni dhe kete

AKU SHKODËR, KONTROLLE NË ZONAT TURISTIKE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Shkodër vijon të ushtrojë kontrolle në terren, ku një fokus i …