FESTIMET PER VITIN E RI NE LEZHE

Ashtu si në të gjithë Shqipërinë edhe në Lezhë bashkimi i akrepave të ores që lajmeruan ardhjen e vitit të ri u prit me një atmsfere të gëzueshme. Qindra qytetater sfiduan temperaturat e ulëta dhe mbushen rruget dhe sheshin kryesor të qytetit, duke u bërë pjese e festimeve për vitin e ri.

Për disa minuta qielli u ndriçua nga magjia fishezjarreve të shumta të cilët u hodhen në mënyre të organizuar nga bashkia.

Më pas festa u zhvendos ne lokalet e qytetit, për të vijuar deri në oret e para të mëngjesit të dites së sotme. E gjithë atmosfera festive u monitorua nga forca të shumta policie të cilët ishin vënë në gadishmeri .Herë pas herë ata ndërhynë për normalizimin e qarkullimit, pasi fuksi i lartë i automjetëve krijoj një trafik të rënduar. Sipas raportimeve nata endërrimit të vitëve ka kaluar e qete dhe pa incidente.

Lexoni dhe kete

GJUETIA E PALIGJSHME NË LIQENIN E SHKODRËS

Përmbytjet e shkaktuara nga liqeni i Shkodrës nuk kanë sjellë dëme në fushën e peshkimit. …