Saturday , 28 March 2020

FESTIVALI I TEKNOLOGJISË TEKNOFEST NË SHKODËR

Një mundësi shumë e mirë për shkëmbimin e njohurive në fushën e teknologjisë në mes fëmijëve të Shkodrës me bashkëmoshatarët e tyre nga rreth 120 vende të tjera. Kështu e ka konsideruar kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi festivalin e teknologjisë TEKNOFEST, i cili promovohet këtë të premte në qytetin e Shkodrës.

Me këtë rast, kryebashkiakja Ademi ka pritur në një takim përfaqësues të institutit Yunus Emre Shkodër, me të cilët ka bashkëbiseduar jo vetëm për TEKNOFEST, por edhe bashkëpunimin e me këtë institut.

Lexoni dhe kete

NATA E ISRASE DHE MIRAXHIT

Imam Muhamed Sytari Myftiu i Shkodreës cdo natë përmes rrjetit të tij social dhe ekranit …