Monday , 25 October 2021

“FESTIVALI LETRAR I SHKODRËS”

Ka startuar “Festivali Letrar i Shkodrës”. Një aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkodër dhe bibloteka “Marin Barleti”.

I ftuari i parë ishte shkrimtari nga Kosova, Ag Apolloni, teksa biseda u zhvillua në oborrin e shtëpisë “Oso Kuka”.

Apolloni tregon afrimitetin e tij me Shkodrën, dhe ka vërejtje për bashkëpunimin institucional mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Ky është edicioni i 13-të që organizohet “Festivali Letrar i Shkodrës”.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …