FESTIVALI MBARËKOMBËTAR I KËNGËS PËR FËMIJË

As pandemia nuk e ndali Festivalin Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë në edicionin e tij të 58- të.

Shiroka mirëpriti fëmijë nga të gjitha trevat shqiptare, të cilët treguan talentin e tyre me interpretime fantastike.

Drejtori i festivalit, Kujtim Alija, e pranon se festivali në kohë pandemie ka krijuar vështirësi të madhe, por nuk është ndalur edhe në kushte të tjera të këqija.

Fituesi do shpallet në prag të festave të fundvitit, ndërkohë pjesë e festivalit në konkurim kanë qenë 18 këngë.

Lexoni dhe kete

PUNIMET NË RRUGËN “POGEJ” NË LAGJEN NR.3 TË SHKODRËS

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Pogej” në lagjen nr. 3 të qytetit të Shkodrës po …