Monday , 17 January 2022

FESTIVALI PËR FËMIJË “ZECCHINO D’ORO”

Një aktivitet muzikor është organizuar këtë të enjte në Shkodër.

Aktiviteti vinte në kuadër të javës së gjuhës italiane, teksa Ambasada Italiane në vendin tonë solli për herë të parë në Shqipëri festivalin ndërkombëtarë të këngës për fëmijë “Zecchino d’Oro”.

Nxënësit e shkollave 9-vjeçare të Shkodrës kanë kënduar në gjuhën italiane këngët e disa prej edicioneve të këtij festivali, i cili është i njohur në shumë vende të botës.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA FENOMEN SHQETESUES NE LEZHE

Gjakmarrja vijon të mbetet fenomon shqetësues në të gjitha vendin. Sipas të dhënave zyrtare vetem …