Thursday , 22 February 2018

FESTIVALI I TEATROVE TE TREVAVE SHQIPTARE

Ne Diber te Madhe eshte zhvilluar Festivali i Teatrove te trevave shqiptare. Ne kete festival, teatri “Migjeni” eshte paraqitur me dramen “Amaneti” me regjizor Bruno Shllakun dhe aktoret shkodranet. Sipas deklaratave te tyre, kjo shfaqje eshte pritur mjaft mire nga spektatoret.

Ne kete festival, aktoret shkodrane jane vleresuar me çmime, ku Bruno Shllaku mori çmimin si aktori me i mire dhe Agron Dizdari si aktori i karrieres. Kjo shfaqje trajtonte çeshtjen kombetare te Çamerise.

Lexoni dhe kete

4 MLN EURO PER RIKONSTRUKSIONIN E XHAMISE SE PLUMBIT

Qeveria e Turqisë pritet që të financojë një projekt për restaurimin e xhamisë së Plumbit …