Wednesday , 20 June 2018

FESTOHET DITA E VERES NE LEZHE

E kthyer në traditë edhe Lezha u bë pjese e festimeve për Ditën e Veres.Bashkia zgjodhi kalanë e qytetit për të organizuar aktivitetin për 14 marsin, ndërsa të shumtë ishin qytetaret që ju bashkuan festimeve.

Muzika e përgjedhur dhe lojrat e ndryshme sportive ishin pjesë e aktivitetit të organizuar, i cili përmbushi pritshmeritë e qytetareve të Lezhës.

Festimeve për ditën e veres ju bashkua dhe Kryebashkiaku i Lezhës Fran Frrokaj, i cili përcolli dhe urimin e tijë.

Kalaja e qytetit të Lezhës ka qenë e mbipopulluar gjatë gjitë ditës së sotme, ky qytetaret duke shijuar dhe rrezet e diellit janë argëtuar në mënyra të ndryshme.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI PER ZHVILLIMIN RAJONAL 3 PER SHQIPERINE

Në kuadër të hartimit të kornizës strategjike të zhvillimit rajonal u zhvillua këtë të hënë …