FIRMOSET PROJEKTI PËR NDËRTIMIN E 500 SHTËPIVE NË LAÇ

Ministri turk i Mjedisit dhe Urbanistikës Murat Kurum dhe ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj kanë firmosur projektin për ndërtimin e 500 shtëpive në zonën e Laçit për të prekurit nga tërmeti i 26 nëntorit. Në fjalën e tij, kreu i qeverisë shqiptare Edi Rama tha se Turqia do t’i ndërtojë këto banesa në zonën e Laçit, duke shtuar se do të bëhet një transformim i rëndësishëm i gjithë situatës urbane.

Sipas Ramës, të dyja palët do ndajnë punën dhe në një kohë të shkurtër do krijojnë një shembull.

Lexoni dhe kete

MBI 500 LINDJE NË MATERNITETIN E SHKODRËS NË PERIUDHËN E PANDEMISË

Që nga data 9 mars, kur është shënuar rasti i parë me Covid-19 në vend, …