FLET MJEKU NEURO-PSIKIATER PER RASTIN NE KOPLIK

Nje jave me pare Ylber Bajrakurtaj i shoqerua nga vjehrri i tij ne Qendren Komunitare te Shendetit Mendor ne Shkoder per vleresimin pisiqik per çeshtjen e punes. Pasi ai trajtohej me kemp qe nga viti 1996. Sipas mjekut neuro-psikiater Gjon Preçi Ylber Bajrakurtaj ishte i diagnstifikuar me ” prapambetje mendore deri tek e moderuara dhe me mbivendosje te çrregullimeve psiqike”. Ai shton se persona te tille ne momente te caktuara shfaqin shenja dhune.

Preçi shton se Ylber Bajakurtaj nuk është trajtuar nga qëndra e shëndetit mendor në Shkodër dhe se nuk e di qartë mënyren e trajtimin e tij shëndetësor.

Sipas mjekut neuro-psikiater Preçi raste të tilla kur pacientet kanë prapambetje mendore te mbivendosura me pasoja psiqike duhen trajtuar me kujdes, pasi dhuna e shfaqur mund të jetë ekstreme.

Lexoni dhe kete

DITA E LIQENIT TE SHKODRES

E kthyer në traditë tashmë “Dita e liqenit të Shkodrës”  e cila shënon hapjen e …