FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona gjatë 24 oreve shumica prej të cilëve me viroza gripale i janë drejtuar urgjences për ndihme mjeksore gjatë këtij muaji.Një gjë e tillë bëhet e ditur nga Nën Drejtoresha e Spitalit Valbona Prega, sipas të ciles pozitive është fakti se gjatë ditëve të fundit ka patur një rënie të fluksit.Sipas Prenges nuk kanë munguar as rastet e të prekurve nga sëmundja e fruthi, por që janë përballuar me sukses nga përsoneli mjeksor.

Spitali rajonal i Lezhës vijon të jetë në gadishmeri për të përballur fluksin e pacienteve të prekur nga virozat, ndërsa bëhet e ditur se disponohen të gjitha medikamentet e nevojshme.

Lexoni dhe kete

POLICIA: PELEGRINAZHI NE KISHEN E “SHNA NDOUT” KA KALUAR PA INCIDENTE

Pelegrinazhi i 12 dhe 13 qershorit në kishen e “Shna Ndout” në Laç ka kaluar …