Wednesday , 21 February 2018

“FLUTURAT”, ÇERDHJA ME E RE NE QYTETIN E SHKODRES

Kete te Premte eshte organizuar inagurimi i çerdhes “Fluturat” ne qytetin e Shkodres. Nje çerdhe qe hapet ne ambjentet e kopshtit “Tome Alimhilli” per dy rajone te Shkodres. E pranishme ishte edhe kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, qe tha se numri i rregjistrimeve arrin deri ne 22 dhe e rendesishme qe ne keto 2 vite perveç dy kopshteve te reja eshte hapur edhe nje çerdhe.

Tashme pas 3 çerdheve qe ndodhen ne Bashkine Shkoder, shtohet edhe nje tjeter, duke qene ne sherbim te femijeve te ketij komuniteti.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …