FORUM NE SHKODER NGA DHOMA AMERIKANE E TREGTISE NE SHQIPERI

Dhoma Amerikane e Tregtise ne Shqiperi ka zhvilluar paraditen e kesaj te Merkure nje forum ne qytetin e Shkodres. Drejtori ekzekutiv i dhomes amerikane te tregtise ne vendin tone, Lorenc Gjoni, permendi disa ndryshime qe dhoma amerikane e tregtise ne Shqiperi ka pasur ne fokus gjate ketij viti.

Ndersa drejtori i tatim-taksave ne Shkoder, Hysen Hysaj dhe drejtori i doganave, Helidon Bele, e vleresuan si pozitiv kete takim, me qellim zgjidhjen e problemeve te perditshme.

Cdo vit behen nje ose dy takime me drejtorine e pergjithshme te doganave dhe tatimeve per te pare shqetesimet e bizneset dhe se si mund te bashkepunohet me mire me institucionet qe biznesi te mbaroje pune sa me shpejt.

Lexoni dhe kete

50% E FUQISË PUNËTORE ME 8-VJEÇARE, NDËR MË TË PAARSIMUARAT NË EUROPË

Forca e punĂ«s nĂ« ShqipĂ«ri (popullsia nĂ« moshĂ«n 15-64 vjeç) Ă«shtĂ« relativisht pak e arsimuar …