Tuesday , 22 October 2019

FORUMI I GRAVE NE POLITIKE

Edhe ne qytetin e Shkodres u organizua takimi konsultative pr prfshirjen e grave n politike. Takimet u fokusuan s pari n zgjerimin e rrjetit t grave n politik dhe s dyti n diskutimin e sfidave q grat kshilltare kan prpara zgjedhjeve lokale t 2015 e par n kndvshtrimin e zbatimit t reforms s re territoriale dhe rritjes s prfaqsimit t tyre n kshillat e ardhshm vendor.

Gjat ktij takimi nuk munguan edhe sugjerimet pr krijimin e nj aleance t grave gjat fushats elektorale q I jep tone qtesuese fushats.

Grat si pjes e strukturave t partive politike kan n favorin e tyre qasje t reja t lidershipeve politike, prfaqsimin 50 me 50 n kshillat e ardhshm bashkiake. Ndrkoh, nga ana tjetr, do t prballen me problematikat e grave brenda partive politike dhe grave si votuese.

 

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …