Friday , 19 January 2018

Forumi shkodran takim per reformen territoriale

Forumi Shkodran ka organizuar takim per reformen territoriale ku ishin te ftuar specialist te fushes dhe perfaqesues te shoqerise civile dhe politikes. Senida Mesi antare e ketij forumi shpjegon se cilat jane perfitimet nga kjo reforme.

Me tej ka folur edhe deputeti i Partise Socialiste, Namik Kopliku ku theksoi rendesin e kesaj reforme territorial per qarkun e Shkodres.

Gjate ketij takimi te pranishmi kane diskutuar rreth kesaj reforme territoriale dhe per ndryshimet qe do te pesojne qarqet duke qene se nuk ka shume informacion qe shpjegon menyren e funksionimit.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …