Tuesday , 22 October 2019

“FOTOGRAFË TË JUGLINDJES SHQIPTARE”

Në vazhdimësi të hapjes së ekspozitës “Fotografë të Juglindjes Shqiptare”, pjesë e së cilës do të jenë një cikël me biseda, kuratori Gjergj Spathari mbajti bisedën e parë lidhur me punën kërkimore për ekspozitën. Para të ftuarve në muzeun “Marubi” të qytetit të Shkodrës, ai prezantoi tetë autorë dhe krijimtarinë e tyre. Spathari tregon arsyen e kësaj bisede.

Në këtë ekspozitë u diskutua për fotografi të autorëve Kristo Sulidhi, Perikli Kaçauni, Dhimitër Vangjeli, Vani Burda, Kristaq Sotiri, Petro Dhimitri, Thimi Raci dhe Mandi Adham Koçi.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …