Wednesday , 24 July 2019

FOTOGRAFIA SI RITUAL

Programi mbi ekspozitën “Dinastia Marubi: Njëqind vite të studios fotografike shqiptare” u mbyll pasditën e së premtes me bisedën e studiuesit Zef Paci mbi fotografinë e arkivës Marubi duke u përqendruar në këndvështrimin e saj si një ritual. Kjo qasje është shtjelluar në librin e tij “Marubi, Fotografia si ritual” si dhe në ekspozitën “Marubi, rituali fotografik”.

Një ritual që në rrugëtimin përmes situatash e realitetesh të larmishme i bashkohet jetës, ritualeve dhe historive të njerëzve duke na i shfaq në një mënyrë të posaçme.

Lexoni dhe kete

“MIRËNJOHJA E QYTETIT” PËR HAXHI FEJZI ZAGANJORIN

Myftinia Shkodër dhe Këshilli i Bashkisë Shkodër kanë organizuar pasditën e së premtes ceremoninë e …