Friday , 21 February 2020
Breaking News

FRPD MALESI E MADHE, FESTE SURPRIZE KRYETARIT KOKAJ

12 prilli është një ditë e veçantë për kryetarin e Partisë Demokratike dega Malësi e Madhe, pasi feston ditëlindjen. Me këtë rast, të rinjtë e FRPD Malësi e Madhe organizuan diçka festive në mënyrë surprizë për Anton Kokaj. Ndërkohë, Kokaj shprehu falenderimet e tij për këtë festë.

Të rinjtë e kishin menduar deri në detaje duke e falenderuar Kokaj edhe me anë të dhuratave të personalizuara.

Lexoni dhe kete

NGA RRËZIMI I BUSTIT TË DIKTATORIT DERI MË SOT… NJËSOJ

Plot 29 vite më parë, 20 shkurt 1991 qytetarë e kryesisht të rinjtë, rrëzuan bustin …