Saturday , 24 March 2018

FRPD SHKODER, VIZITE NE SHKOLLEN SPECIALE “3 DHJETORI”

7 marsi, festa e mësuesit është festuar edhe në shkollën speciale “3 dhjetori” në qytetin e Shkodrës. Por, festës së mësuesve iu bashkuan edhe të rinjtë e Forumit Rinor të Partisë Demokratike Shkodër. Anëtarë të FRPD Shkodër zhvilluan një vizitë në këtë shkollë, ku dhuruan edhe lule për mesueset e kësaj shkolle.

Ndërsa, n/drejtorja e shkollës, Enkeleida Mataj, tha se të jesh mësues i këtyre fëmijëvë është e vështirë, por secili prej këtyre mësuesve jep shumë dashuri për fëmijët e kësaj shkolle.

Anëtarët e FPPD Shkodër zhvilluan edhe një takim me fëmijët e kësaj shkolle, ku duhet theksuar se mbështetja ndaj tyre duhet të jetë më e madhe.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …