Saturday , 19 October 2019

FRROKAJ: LEJET E NDERTIMIT RRISIN TE ARDHURAT NE BASHKINE LEZHE

Hapja e lejeve të ndërtimit kanë rritur të ardhurat në Bashkinë e Lezhës.Konfirmimi ka ardhur nga kryebashkiaku Fran Frrokaj i cili e ka konsideruar 2018-ten një vit të suksesshem, kjo për faktin se 50 % e të ardhurave sigurhen nga lejet e ndërtimit të cilat prej vitesh ishin bllokuar.

Me rritjen e të ardhurave Bashkia Lezhë pritet të realizoje një sërë investimesh të rëndësishme gjatë këtij viti si në fshatra ashtu edhe në qytetit, duke përmbushur në këtë mënyrë pritshmeritë e qytetareve.Një pjesë e investimeve kanë nisur e të tjera janë në proçes tenderimi.

Lexoni dhe kete

PLLAKE PERKUJTIMORE NE SHTEPINE E MIGJENIT

Ka qenë shtëpi Muze nga viti 1961 e deri në vitin 1993 kur ka ndryshuar …