FRUTHI, 1 RAST I DYSHIMTE NE SPITALIN E SHKODRES

Raste të konfirmuara me fruth në spitalin rajonal të Shkodrës nuk ka, por nga ana tjetër ka 1 fëmijë të shtruar që dyshohet se është i prekur nga fruthi. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga shefja e repartit të pediatrisë në spitalin rajonal të Shkodrës, Greta Naraçi.

Ajo tregon simptomat e fruthit dhe masat që duhen ndërmarrë.

Kjo javë ka qenë e ngarkuar për këtë repart si shkak i virozave të gripit.

Naraçi bën apel që të tregohet një kujdes më i madh në këtë periudhë, ku rastet me viroza janë të mëdha.

Lexoni dhe kete

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME SHKOLLA NË ROMË TË ITALISË

Shkolla profesionale “Hamdi Bushati” në qytetin e Shkodrës po kërkon të arrijë një tjetër marrëveshje …