Saturday , 8 August 2020

“FRYHET” LIQENI I SHKODRËS

Pasditja e së dielës ka qenë e pazakontë për Shirokën, teksa liqeni i Shkodrës është fryrë së tepërmi, duke bërë që uji të dalë mbi rrugë në qendër të zonës.

Një situatë e tillë natyrisht ka krijuar frikë edhe tek banorët e zonës. Ndërkohë, situata është qetësuar këtë të hënë. Niveli i ujit ka rënë ndjeshëm.

Gjithsesi uji është tepër i ndotur, ndërkohë ka edhe shumë erë. Ajo që vihet re janë edhe mbetjet e ndryshme në breg të liqenit.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …