FRYRJA E ADMINISTRATES NE BASHKINE MALESI E MADHE

Gjate mbledhjes se Keshillit Bashkiak Malesi e Madhe, keshilltari i djathte Gjovalin Veshtaj ka hedhur akuza ndaj bashkise Malesi e Madhe, duke vene theksin tek fryrja pa kriter e administrates ne kete bashki. Nje veprim te tille ai e konsideron qesharak dhe shtoi qe kjo eshte e papranueshme, sepse kjo do te thote rritje te numrit te administrates dhe jo te sherbimeve.

Edhe vitin e shkuar ne miratimin e buxhetit te 2017 ky ka qene nje problem i denoncuar nga opozita ne keshillin bashkiak Malesi e Madhe.

Lexoni dhe kete

DESHTON MBLEDHJA E ASAMBLESE SE PERGJITHSHME TE VLLAZNISE

Ka dështuar mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Vllaznisë, e planifikuar për tu zhvilluar këtë …