FRYRJA E LIQENIT TE SHKODRES, PROBLEM PER UJIN E PIJSHEM

Fryrja e Liqenit të Shkodrës ka krijuar probleme për ujin e pijshëm edhe në qytet. Një fakt i tillë bëhet i ditur nga shefi i shërbimit të shëndetit mjedisor pranë DSHP Shkodër, Burim Gjyli. Si shkak i kësaj janë konstatuar probleme edhe në derdhjen e ujërave të zeza në Bunë, dhe presioni i ujit të liqenit bllokon daljen e ujërave të zeza. Nëse do kemi situatë të rënduar do të ketë edhe përkeqësim të daljes së këtyre ujërave thekson Gjyli.

Ai ka edhe një apel për ato që përdorin ujin e pijshëm nga puset.

Gjyli thekson se Drejtoria e Shëndetit Publik Shkodër është në shërbim të qytetarëve për çdo problematikë të tyre.

https://youtu.be/aIhlakWrF8s

Lexoni dhe kete

ZONAT ME RISK NGA NDOTJET!

Nuk menaxhohen nga njësitë e qeverisjes vendore zonat të cilat nuk janë të populluara, ne …