Wednesday , 17 January 2018

FSHATI GRUEMIRE –ÇEZME, PROBLEM INFRASTRUKTURA

Fshati Gruemire -Çezme ne njesine administrative Gruemire ne bashkine Malesi e Madhe prej vitesh vuan mungesen e rruges se amortizuar, ku edhe pse nje problem i identifikuar ne kete zone nga pushteti lokal, ende nuk eshte kryer asnje nderhyrje pavarsisht premtimeve .

Situata behet tejmase e veshtire gjate periudhes se dimrit ndersa gropat mbushen me uje nga reshjet e shiut.

Pervec rruges se amortizuar ky fshat rrezikohet edhe nga permbytjet sipasoje e perroit qe vjen ngamali, bllokimi I kanalit ben qe uji tw vershoje nw drejtim tw tokave dhe banesave.

Lexoni dhe kete

SHTYHET ME 2 DITE APLIKIMI PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Aplikimi pĂ«r ndihmĂ«n ekonomike sipas skemĂ«s sĂ« re ka bĂ«rĂ« qĂ« Ministria e MirĂ«qenies sociale …