FSHATI MANATI I LENE NE HARRESE

Pa trotuare, ndriçim dhe përmbytje sa herë ka reshje të dendura shiu, janë disa nga problematikat e fshatit Manati në Njesinë Administrative të Kolshit në Lezhë.Shqetësimi për mungesen e investimeve në këtë zonë është ngritur nga Kryetari i Bashkimit Demokristjan Shqiptar, ish deputeti Eduart Ndocaj.Sipas tijë është e pafalshme për pushtetaret vendor dhe qëndror të cilët kanë marrë votat dhe nuk kanë mbajtur asnjë premtim për këtë fshat.

Sipas Ndocajt shqetësim për këtë zonë jënë dhe dy perrenjt që sjellim përmbytje sa herë që ka redhje shiu.

Ish deputeti Eduart Ndocaj, ka shpallur zyrtarisht kandidaturen për Bashkinë e Lezhës, ndaj dhe ka nisur punen në terren për të verifikuar problemet shqetësojnë banoret e kësaj njesie vendore.

Lexoni dhe kete

“VRASJET E PRINDERVE NGA FEMIJET DHE MUNGESA E BESIMIT NE ZOT”

Nga xhamia “Ebu Beker” e qytetit të Shkodrës, myftiu i Shkodrë, imam Muhamed Sytari, mbajti …