Monday , 26 October 2020

FUNDVITI VJEN ME RISI NE POSTEN SHQIPTARE!

Ditet e fundit te ketij viti kane sjelle edhe nje fluks prane sporteleve te Postes Shqiptare. Nje fakt i tille pranohet edhe nga drejtoresha e filialit te Postes Shkoder, Estela Nika. Nika tha se jane marre te gjitha masat per perballimin me sukses te ketij fluksi te shtuar dhe do te punohet me orare te zgjatura, edhe ne fundjave pa nderprerje.

Por, kete vit Posta Shqiptare vjen me nje risi, ku ne fokus jane femijet.

Ne kete adrese mund te aplikoje cdo femije dhe afati i fundit i aplikimit eshte data 12 Janar i vitit 2017.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …