FURNIZIMI ME UJE TE PIJSHEM NE ZONAT PROBLEMATIKE NGA PERMBYTJET

Situata e përmbytjeve në zonën e Nënshkodrës ka krijuar probleme edhe me ujin e pijshëm. Ndërmarrja Ujësjellës-Kanalizime Shkodër vijon të shpërndajë ujë të pijshëm në zonat më problematike. I pranishëm në terren ishte edhe drejtori i kësaj ndërmarrje, Mark Molla, teksa mori pjesë në shpërndarjen e ujit në zonën e Oblikës.

Por, në ditët e fundit ka qarkulluar një foto në rrjetet sociale, ku një autobot për zhbllokimin e ujërave të zeza është përdorur edhe për shpërndarjen e ujit të pijshëm. Për këtë Molla ka një sqarim.

Por, një deklaratë e tillë nga Molla hidhet poshtë nga një nga banorët e zonës.

Gjithsesi, nga ndërmarrja Ujësjellës-Kanalizime Shkoder sigurojnë që uji që po shpërndahet në këto zona është i pastër.

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE ZONAT TURISTIKE GJATE SEZONIT TE VERES

Për të menaxhuar sigurinë në zonat turistike, Policia e Shkodrës ka angazhuar 131 punonjës policie …