Breaking News

“FUSHATA KOMBETARE E LEXIMIT” NE SHKODER

Vijojne aktivitetet ne kuader te fushates kombetare te leximit “Te takohemi per nje liber”. Nje sere aktivitetesh qe organizohen nga Ministria e Kultures ne te gjithe vendin dhe qe ka ne fokus afrimin e te rinjve me librin dhe mos-lenien pas dore te tij, ku vihet re nje perkushtim me i madh ndaj rrjeteve sociale.

Ne aktivitetin e rradhes te organizuar ne bibloteken “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres ishin te pranishem nxnesit e shkolles “Hamdi Bushati”.

Lexoni dhe kete

VIHET NE SKENE KOMEDIA “LUFTA DHE PAQJA….PA PILAF”

Mes humorit dhe mesazheve të shumta, mbrëmjen e së martes u vendos në skenën e …