Saturday , 24 March 2018

“FUSHATA KOMBETARE E LEXIMIT” NE SHOQATEN E INVALIDEVE

“Fushata Kombetare e Leximit” vijon te jete e shtrire ne te gjithe vendin. Kete te merkure aktiviteti “Te takohemi per nje liber” u zhvendos ne qendren e shoqates se invalideve Shkoder. E pranishme ne kete aktivitet ishte edhe drejtoria e Drejtorise Rajonale te Kultures Kombetare, Shkoder, Majlinda Laçaj, tha se ky aktivitet ka per qellim sensibilizimin dhe integrimin e kesaj kategorie ne aktivitetet kulturore.

Ndersa, kryetarja e shoqates se invalideve Shkoder, Gjina Ndou, kerkon  me shume perkujdesje ndaj kesaj kategorie.

Ne kete muaj zhvillohet aktivitete te ndryshme me qellim afrimin e te rinjve me librat.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E 7-te VJETORE E MYFTINISE SHKODER

Myftinia Shkodër ka organizuar këtë të mërkure konferencën e 7-të vjetore të imamëve, teologëve dhe …