FUSHATË INFORMIMI PËR FËRMERËT DHE AGROPËRPUNUESIT NGA NOA

Institucioni Mikrofinanciar NOA ka ndermarre nje fushate informimi per fermeret dhe agroperpunuesit ne lidhje me asitencen agro-teknike per klientet e saj ne te gjithe Shqiperine. Pjese e infomimit eshte prezantimi i paketave financiare specifike per aktivitete te ndryshme bujqesore dhe lehtesirat qe ky institucion financiar ofron ne kredidhenie.

I pranishem ne ambientet e agrobiznesit te drejtuar prej z. Preke Gjeloshaj, Shoqeria e Bashkepunimit Bujqesor Agro Reci. ishte edhe Prof. Naim Lacej, i cili eshte njekohesisht Drejtues i Qendres se Transferimit te Teknologjive Bujqesore ne Shkoder.

I pyetur nga gazetaret si ekspert ne sektorin e bujqesise se si e vlereson ai zhvillimin e agrobizneseve ne Qarkun e Shkodres dhe ne vecanti inisiativat ne zonen e Recit, si dhe potencialet qe kjo zone ofron ai shprehet…

Ne zhvillimin e sektorit te bujqesise eshte shume i rendesishem bashkepunimi, por sigurisht perfituesit direkt te paketave finaciare te NOA jane ata te cilet duan te zhvillojne biznesin e tyre. Preke Gjeloshi flet per ecuria e biznesit te tij dhe suportin qe ka marre nga institucionit mikrofinanciar, NOA.

Por pse duhet te zgjedhin NOA cilat do te ishin avantazhet per nje kliente ne fushen e agrobiznesit?

Zhvillimi i Agrobiznesit ne Shqiperi eshte kthyer ne nje nga sektoret qe kerkon me shume zhvillim njohuri dhe sigurisht keshillim per sipermarresit. NOA tashme ka sjelle zgjidhjen per problemet qe mund te hasen ne lidhje me financimin, asistencen teknike dhe financiare dhe duke ju dhene mundesine klienteve te krijojne dhe zhvillojne biznesin e tyre ne fushen e agrobiznesit.

Lexoni dhe kete

LAÇI VIJON TE MBETET PA SPITAL

Këto janë pamjet e shembjes së spitalit te Laçit të dëmtuar nga tërmeti i nëntorit. …