FUSHATE SENSIBILIZUESE PER MBYTJET NE PLAZHE

Prej ditesh ka nisur nje fushate trajnimesh te stafeve te bashkive dhe qytetareve per dhenien e ndihmes se pare ne raste kur pushuesit jane ne rrezik te mbyten ne plazhe. Fushata sensibilizuese perfshin zonat bregdetare dhe liqenore te Shqiperise, ku kete te Enjte Shkodra ishte ndalesa e rradhes. Drejtori i urgjencave kombetare, Skender Brata, tregoi si lindi kjo iniciativ.

Brata vuri ne dukje faktin se qytetaret kane mangesi te theksuara informacioni per menyren se si duhet operuar perballe situatave te mbytjeve.

Ne fakt, mbytjet ne plazhe kete sezon veror kane qene te shumta dhe ndoshta kjo fushate sensibilizuese duhej te niste me heret dhe jo ne nje periudhe ku ka mbetur me pak se 1 muaj plazh ne vendin tone.

Lexoni dhe kete

NUMRI I RASTEVE NE REPARTIN PALIATIV NE SPITALIN E SHKODRES NE ULJE

Numri i rasteve te paraqitura ne repartin paliativ te spitalit rajonal te Shkodres ka nje …

Abonohu per lajmet e fundit
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Abonohu sot per lajmet me te fundit !
×
×
WordPress Popup Plugin