Thursday , 12 December 2019

Fushate vaksinimi kunder terbimit

Ne drejtorine e Bujqesise ne Shkoder eshte organizuar seminari rreth  “Vaksinimit Oral te Dhelprave” pasi semundja e terbimit eshte e pranishme ne vendin tone , kete e ben te ditur edhe kryeveterineri ne Drejtorin e Bujqesise , Selim Kraja.Per te parandaluar perhapjen e kesaj semundje dhe per ta zhdukur ate plotesishte duhet te vaksinohet e gjithe popullata e dhelprave sepse ato jane percjellset kryesore te semundjes se terbimit. Ky program vaksinmi eshte zbatuar nga Sherbimi Veterinar Shteteror ne bashkepunim me Bashkimin Evropian

Lexoni dhe kete

“DËSHIRË E ZEMRËS”

PasditĂ«n e sĂ« shtunĂ«s nĂ« teatrin “Migjeni” tĂ« qytetit tĂ« ShkodrĂ«s u organizua mbrĂ«mja muzikore …