Tuesday , 16 August 2022

GARA PËR KREUN E RI TË PARTISË DEMOKRATIKE

Fatbardh Kadilli, Edit Harxhi, Agron Shehaj do të jenë ata që do të sfidojnë Lulzim Bashën në garën për kreun e Partisë Demokratike në zgjedhjet e 13 qershorit.

4 kandidatët janë miratuar unanimisht nga Kryesia e Partisë Demokratike për të hyrë në garë.

5 kandidatë janë eleminuar, sepse sipas statusit nuk përmbushin kriteret për të garuar si kryetar të partisë.

Në rregullore, thuhet se zgjedhjet për Kryetar të Partisë garantojnë parimin e konkurrimit të lirë dhe shanseve të barabarta midis kandidatëve, të cilëve u garantohet e drejta e barabartë në procesin zgjedhor dhe kontrollin mbi mënyren e realizimit të tij.

Lexoni dhe kete

PD: BORDET E TRANSPARENCËS BASHKËPUNËTORË NË VJEDHJE

Partia Demokratike vijon akuzat ndaj Bordit të Transparencës përsa i përket lëvizjes në çmime të …