Tuesday , 18 January 2022

GARA PËR KRYETARIN E RI NË PARTINË DEMOKRATIKE

Kryetari i Komisionit Zgjedhor në PD, Jemin Gjana, ka bërë me dije se tashmë ka përfunduar konstituimi i Komisionit Zgjedhor në PD duke u plotësuar me nga një anëtar përfaqësues për 4 kandidatët.

Gjana thotë se janë mbi 75 mijë anëtarë të PD në total të mbyllur me sistem.

Fushata ka nisur në datë 24 Maj dhe do të mbyllet në datë 11 Qershor, pasi fillon heshtja zgjedhore.

Lexoni dhe kete

KRYESIA E PD PËRJASHTON SALI BERISHËN NGA PARTIA

Kryesia e PD ka përjashtuar nga Partia Demokratike ish-kryeministrin Sali Berisha dhe disa anëtarë të …