“GARE ME BIÇIKLETA”

Është prganizuar aktiviteti “Gare me Bicikleta” me femijet e kopshteve te qytetit nga Drejtoria Arsimore Shkoder dhe  Qendra Kulturore e Femijeve. Inspektori per edukimin fizik ne drejtorin Arsimore, Entri Caku tha se qellimi i ketij aktiviteti eshte qe femijet te perdorin sa me shume bicikletat.

Ky aktivitet ka si qellim  nxitjen e levizjes me bicikleta per nje jete sa me te shendetshme dhe per te permiresuar cilësinë e jetës së femijeve qe ne kopesht pse jo dhe per te zbuluar talentet e reja ne ciklizem u shpreh Caku.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E 7-te VJETORE E MYFTINISE SHKODER

Myftinia ShkodĂ«r ka organizuar kĂ«tĂ« tĂ« mĂ«rkure konferencĂ«n e 7-tĂ« vjetore tĂ« imamĂ«ve, teologĂ«ve dhe …