Wednesday , 18 September 2019

GATI NDËRTIMI I AKADEMISË SË BASKETBOLLIT VLLAZNIA

Arritja e objektivit për ta mbajtur ekipin e të rriturve në Superligë sezonin e kaluar, u ka dhënë entuziasëm drejtuesve të shoqatës së basketbollit të Vllaznisë. Për sezonin e ri ato kanë plane shumë ambicioze duke projektuar ndërtimin e një ekipi pretendent. Puna për këtë gjë tashmë ka nisur dhe përveçse është përzgjedhur një trajner i huaj me një biografi sportive shumë të mirë, po merren edhe lojtarë cilësorë. Jo vetëm kaq, por ekipi i meshkujve përveçse ka pretendimet e tij në kompeticionet e basketbollit shqiptar, synon edhe pjesmarrjen në Ligën Ballkanike. Megjithatë presidenti Alban Xhaferi dhe stafi i tij nuk duan të ndalen këtu.

Numri 1 i basketbollit shkodran që në ditën e parë të marrjes së kësaj detyre pat premtuar se do të punonte fort për ngritjen e Akademisë së basketbollit shkodran. Një gjë e tillë është domosdoshmëri sepse duket e papranushme që Vllaznia të mbushet me lojtarë të huaj, duke i patur të gjitha mundësitë dhe kushte që këto lojtarë të dalin nga ekipet zinxhir. Me këta të fundit në fakt, gjërat nuk kanë shkuar mirë këto vitet e fundit dhe për këtë arsye, presidenti Xhaferi ka menduar të bëjë një riorganizim total të tyre.

Aktualisht shoqata përmes faqes së saj zyrtare ka njoftuar hapjen e rregjistrimeve dhe duhet thënë se interesimi ka qenë i madh gjatë këtyre ditëve. Padyshim që ndërtimi i një Akademie serioze do të ishte diçka shumë e mirë edhe për të ardhmen e basketbollit shkodran prandaj dhe po synohet që ajo të jetë sa më serioze, ndërkohë që për këtë Akademi do të përzgjidhen edhe trajnerët më të mirë.

Lexoni dhe kete

BOKSI PROFESIONIST RIKTHEHET SËRISH NË SHKODËR

Pas shumë vitesh në Shkodër do të ketës sërish një aktivitet boksi profesionist. Dy biznesmenë …