Wednesday , 17 January 2018

GEGA: NE VEND POR INSTALOHET SERISH KOMUNIZMI

Shoqata e ish te perndjekurve dega Malesi e madhe ka reaguar per prishjen e kulles se prijesit legjendar Preke Cali. Kryetari i shoqates njeher keshilltar ne keshillin Bashkiak Malesi e madhe Luigj Gega tha se ne vend po instalohet serish komunizmi, teksa ka kerkuar qe kulla e Preke Calit te shpallet monument Kulture dhe te mbrohet nga shteti.

Gega i ka bere thirrje edhe keshillit Bashkiak Malesi e madhe qe te jape sqarime mbi kete krim.

Kulla e preke Calit u prish nje jave me pare, teksa kishte nisur rikonstruksioni i saj nga bashke atdhetaret qe jetojne ne Amerike.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …