GERRYERJA E TOKES NGA LUMENJTE DRIN E BUNA

Mbi 5 dynym toke eshte gerryer nga rrjedha lumenjve. Agim Metani nga Shkodra po humbet cdo dite token e tij. Toka e tij prej vitesh ka nisur te gerryhet, prane ishullit te Dajlanit, ku bashkohen Buna me Drinin.

Por gjate ketyre muajve te fundit, gerryrjet kane qene me masive. Toka eshte truall, dhe gerryrjet e vazhdueshme kane shtuar friken tek pronaret per te investuar apo ndertuar. Nga ana tjeter ai ka derguar shkrese institucioneve por deri me tani kerkesat e tij kane rene ne vesh te shurdhet.

Por situata vijon te jete e njejte ku deri me tani jane gerryer rreth 5 dynym toke nga 25 qe Agimi ka ne total. E vetmja zgjidhje mbetet krijimi i nje prite qe nga institucionet perkatese po mungon atehere mbetet vetem lejimi i pronaritit te tokes te beje vete nderhyrjen.

Lexoni dhe kete

SHOQERIMI I GAZETARIT ELVIS HILA, REAGON KESHILLI I EUROPES

Këshilli i Europës ka reaguar në lidhje me shoqërimin nga policia të gazetarit të Tv …