Wednesday , 24 January 2018

Gezuar Festat nga Media Motiv !

Lexoni dhe kete

TEATRI “TEUTA” I ULQINIT VJEN NE SHKODER ME SHFAQJEN “NANA”

“Nana” ishtet titulli i shfaqjes se teatrit “Teuta” te Ulqinit qe u vendos ne skenen …