GJAKMARRJA NE FOKUSIN E SHOQERISE CIVILE

Gjakmarrja ne fokusin e shoqerise civile ka qene tema e forumit akademik te organizuar nga Fondacioni Jo gjakmarrjes, pro jetes. Organizatoria Elona Prroi tha se kjo nisme vjen ne nder te burrit te saj te vrare pikerisht per shkak te gjakmarrjes pastorit Dritan Prrojt.Arqipeshkvi metropolitan Imzot Angelo Massafra e vuri theksin tek perdorimi I droges, kjo si nje arsye qe te rinjte jane gjithnje dhe me agresiv, Massafra beri thirrje qe ta duam jeten.Te pranishmit kane bere thirrje qe nepermjet forces se dashurise per jeten ti themi stop nje here e mire fenomentit te gjakmarrjes. Fondacioni ne kujtim te 5 vjetorit te vdekjes se pastorit po zhvillon njesere aktivitetesh sensibilizuese.Qellimi I te cilave eshte dhenja fund e gjakmarrjes, falja e gjakut ne emer te jetes

Lexoni dhe kete

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në …