Wednesday , 18 September 2019

Gjelberimi i rrugeve ne Lezhe, nis aksioni!

Gjelberimi i rrugeve dhe shesheve ne lezhe vlersohet si sfida me e rendesishme per mbrojtjen dhe ruajtjen e mjedisit. Mbjedhja e pemeve dekorative ne disa prej akseve rrugore qe i jane nenshtruar investimit ka vijuar serish nga drejtoria e sherbimeve ne bashkine e lezhes e cila ka gjetur edhe mbeshtetjen e qendres rajonale te mjedisit dhe klubit ekologjik lezha. Kjo pune do te vijoje ka deklaruar drejtori i sherbimeve ne kete njesi vendore nikolin prendi, pasi sipas tije mjedisi mbetet nje nje qeshtje e rendesishme per ta.

Per nje lezhe sa me ekologjike gjelberimi eshte tejet i rendesishem, ndaj per specialistin e mjedisit Zefn Ymeraj duhet vijuar me keto objektiva.

Segmentit rrugor faik konica ne lezhe i rikonstruktuar se fundmi nga bashkia e lezhes i shtohet edhe nje element tjeter qe eshte gjelberimi me peme dekorative.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …