GJIKNURI INSPEKTON HEC VAU I DEJES

Jo më shumë se 1450 metër kub ujë në sekond janë shkarkimet nga kaskada e Drinit, por mirëmenaxhimi i situatës nga KESH ka thënë Ministri i Energjetikës Damian Gjiknuri gjatë një inspektimi ne Hidrocentarin e Vaut të Dejës.

Ndërsa në lidhje me shtimin e shkarkimi ministri Gjiknuri shprehet se cdo gjë varet nga situata e motit. Gjiknuri ka reagaur edhe në lidhje me deklaratat e Kryetarës së Bashkisë Shkodër që përmbytjet janë shkaktuar nga shkarkimet e kaskadës.

Ministri Gjiknuri u shpreh se përmbytjet janë minimale dhe janë nga ato që shkaktohen nga reshjet e shiut.

Lexoni dhe kete

RRUGA E THETHIT, SHUMË PREMTIME POR ASNJË NDËRHYRJE

Rruga e Thethit vijon të jetë problem për banorët e zonës. Një problem me të …