“GJINUSHI NE KRYE TE AKADEMISE SE SHKENCAVE, NJE SHAKA E HIDHUR”

Zgjedhjen e Skënder Gjinushit si kryetar të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, Agron Tufa, drejtor i Institutit dhe studimeve për krimet dhe pasojat e komunizmit, e cilëson si një shaka të hidhur.

Nga qyteti i Shkodrës, Tufa tha se Akademia e Shkencave është e deskretituar dhe se këto institucione janë bunkerë të diktaturës.

Gjinushi u zgjodh në krye të këtij institucioni me 35 vota pro dhe 6 kundër.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …