Monday , 28 September 2020

“GJITHÇKA MBI GJUHET” NE FAKULTETIN E GJUHEVE TE HUAJA

Fakulteti i Gjuheve te Huaja ne qytetin e Shkodres ka organizuar nje takim mbasditen e se Henes ne Diten Evropiane te Gjuheve te Huaja, qe shenohet me daten 26 Shtator. Ne kete takim moren pjese studente, pedagoge dhe qytetare qe jane te apasionuar pas gjuheve te huaja, si edhe femije te Aleances Franceze ne qytetin e Shkodres.

Alma Hafizi, dekane e fakultetit te Gjuheve te Huaja, tha se ne kete dite me miliona njerez i bashkohen familjes se madhe evropiane me qellimin e sensibilizimit te brezit te ri se gjuhet e huaja jane mjeti me ane te cilit komunikojme.

Qellimi i ketij takimi ishte vleresimi i diversitetit gjuhesor dhe kulturor, per te orientuar te rinjte drejt njohjes se ketyre gjuheve dhe per te zbuluar formimet universitare ne keto gjuhe.

Lexoni dhe kete

NDĂ‹RHYRJET E MINISTRISĂ‹ NĂ‹ NDIHMĂ‹ TĂ‹ TURIZMIT

Pandemia solli njĂ« ndikim tepĂ«r tĂ« madh nĂ« sektorin e turizmit. PĂ«r kĂ«tĂ«, ministria e …