Tuesday , 19 January 2021

GJOBAT E COVID JASHTË KUFIJVE

Të gjithë qytetarët shqiptarë, të cilët për shkak të mbylljes së kufijve, kanë tejkaluar afatin e qëndrimit në këto shtete të huaja, gjatë periudhës 10 Mars – 1 Qershor 2020 dhe janë gjobitur, do të kenë afat deri në datën 10 Dhjetor për të dorëzuar dokumentet për rimbursimin e gjobave nga buxheti i shtetit.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, bën me dije se individët që kanë kryer tashmë aplikimin, por që, edhe pas njoftimeve në vijimësi nga ky institucion, ende nuk kanë plotësuar mangësitë në dokumentacionin e tyre, duhet ta dërgojnë këtë dokumentacion brenda datës 10 dhjetor 2020 pranë DPT-së, nëpërmjet shërbimit postar ose në adresën e e-mailit duke mos harruar të vendosin edhe një numër kontakti.

Tatimet njoftojnë se çdo individ, shtetas shqiptar, që është gjobitur në shtetet e huaja, për arsyen e mësipërme, duhet të dërgojë: mandatin e arkëtimit që vërteton kryerjen e pagesës së gjobës, të përkthyer dhe noterizuar; formularin e vendosjes së gjobës nga policia kufitare; vetëdeklarim për pëlqimin e individit për verifikimin e hyrje-daljeve të tij kufitare nga sistemi TIMS, sipas formatit të përcaktuar.

Lexoni dhe kete

PERKUJTOHET 553-VJETORI I VDEKJES SE SKENDERBEUT

Eshtë përkujtuar në Lezhë 553-vjetori i vdekjës së Gjergj Kastrioti Skëndërbeu. Nën masa anti-covid, autoritetet …