Sunday , 17 February 2019

GJOBAT E PA PAGUARA, POLICIA RRUGORE KONTROLLE TE RREPTA

Ka një numër të madhe automjetësh nëpër rrugët e Shkodrës që kanë gjoba të pa likuiduara, dhe për këtë arsye policia e Qarkullimit Rrugor ka intensifikuar kontrollet nëpër rrugët e Shkodrës, janë kryesisht automjete që kanë mbi 10 gjoba të pa paguara.

Nikolli shton se nuk ka një shifër të saktë sa është numeri i automjeteve pasi ai ndryshon nga momenti në moment.

Kontrollet në rrugët e Shkodrës po bëhën edhe ndaj kundravajtësve si dhe po intensifikohen këto kontrolle me qëllim shamngien e aksidenteve.

Lexoni dhe kete

QYTETARET TREGOJNE ARSYET E PROTESTES PER TV ROZAFA

Qytetarë dhe mbështetës nga e gjithë Shqipëria ishin të shtunën në protestë ndaj qeverisë Rama. …