Thursday , 22 August 2019

GJOBE 1 MLN LEKE TE VJETRA NGA UJESJELLESI SHKODER

Një gjobë 1 mln lekë të vjetra është vendosur ndaj biznesit të Mimoza Osmanit në qytetin e Shkodrës. Gjoba vjen nga Ndërmarrja Ujësjellës – Kanalizime Shkodër, ku akuza është për dëmtim të tubit të ujësjellësit, kur në fakt shtëpia furnizohet me shpim sipas familjarëve në banesën e shtetasit Abdyl Kurti, të afërm me njëri-tjetrin.

Shtetësja Mimoza Osmani tregon se gjobën e kemi marrë pa asnjë paralajmërim, ndërsa drejtori i ujësjellësit Mark Molla, me një arrogancë, nuk preferoi të më priste për të folur thotë Osmani.

Ajo thotë se nuk do e paguajë gjobën.

Lexoni dhe kete

SHENGJINI ME I FREKUENTUARI KETE VERE

Plazhi i Shëngjinit ka qenë zgjedhja e duhur e kësaj vere. Kështu mendojnë pushuesit që …