Wednesday , 25 April 2018

GJONAJ: NE FUND TE MUAJIT NENTOR, PERFUNDON PJESA E PARE E URBANIZIMIT

Ne fund te ketij viti qyteti i Pukes do te marre transformimin e nisur prej muajsh. Kryebashkiaku i Pukes Gjon Gjonaj tha per mediat se ne fund te muajit nentor perfundon pjesa e pare e urbanizimit te qytetit.

Gjonaj beri me dije se ka nisur nje tjeter projekt i inicjuar nga ministria e zhvillimit territorial, ne te cilen parashikohet qe per 30 vitet e ardhshme Puka te kete nje rregull strikt per lejet ndertimore, te cilat deri me tani jane bere pa asnje kriter.

Pervec ndryshimit ne urbanizimin e qytetit, njekohesisht po vijon puna per ndertimin edhe te aksit Fusha Arres-Reps.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …