Friday , 15 November 2019
Breaking News

GJUETI TE PALIGJSHME NE LIQENIN E SHKODRES

Lumi Buna ka dale jashte kontrollit te monitorimit per gjuetine e pa ligjshme duke bere qe te kete gjueti te pa ligjshme me gjenerator dhe metoda te tjera. Vete drejtori i administrates se zonave te mbrojtura e pranon kete problem teksa thote se ka qene e pa mundur nderhyrja per shkak te terheqjes se ujit ne Lum ndersa eshte sekuestruar 1 lunder.

Por jo vetem ne Lumin Buna gjuetia e paligjshme pranohet edhe ne liqen nga administrata e zonave te mbrojtura teksa bejne me dije se 210 leje gjuetie jane dhene gjate ketij viti.

Gjuetia e pa ligjshme ne lumin Buna dhe ne Liqenin e Shkodres kryesisht behet gjate nates me gjeneratore. Nje problem ky i cili nuk pranohet nga menaxhim peshkimi por qe se fundi per tv rozafa eshte pranuar nga drejtori i administrates se zonave te mbrojtura teksa premton se do te kete sherbim 24 ore per identifikimin e rasteve

Lexoni dhe kete

BANORËT E KONVIKTIT “SAFET SPAHIA”, PROTESTË PARA BASHKISË

Banorët në konviktin “Safet Spahia” në qytetin e Shkodrës vijojnë të kundërshtojnë zhvendosjen e tyre …